OPINI HUKUM

hukum mati2

HUKUMAN NAON ANU PANTES PIKEUN  TUKANG NGARUSAK ALAM ?

Leuweung diruksak, diduruk, tatangkalanna dituar sangeunahna , teu mikirkeun akibatna, sarakah adigung adiguna.

Gunung dibongkar, bukit digali, Batu kapur, batu cadas, batu gunung, batubara, keusik, taneuh diexploitasi sangeunahna.

Akibatna tanah longsor, bencana banjir, bencana kekeringan,  bencana angin puyuh, usum halodo jeung usun hujan jadi teu puguh datangna, panen gagal, bencana kurang pangan, hawa jadi panas luar biasa, ozon ngaipisan, panyakit aneh daratangan….

Eta ngarana BENCANA !!!  LAIN MUSIBAH !!!

Bencana anu datang nyangsarakeun jalma rea lain keur sakeudeungeun, akibatna dirasakeun dina mangsa anu panjang…

Jelas kalakuan jalma sarakah kawas kieu digolongkeun kana jalma BIADAB.

Pantesna DIHUKUM MATI !!!

Setuju ???

oleh : A. Jimmy Maulani, SE

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s